Oletko sinä etsimämme myynnin ammattilainen?

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn tottunutta myynnin ammattilaista. Tulet vastaamaan Dual Laserin oftalmologian tuotteista. Hakemaltamme henkilöltä odotamme myyntikokemusta, mielellään lääketieteen alalta, hyvää englannin kielen taitoa, tuloshakuisuutta ja matkustushalukkuutta. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on valmiudet antaa kliinistä koulutusta lääkäreille ja kouluttaa myös laitteiden käytössä. Olet tiimityöskentelijä ja ongelmanratkaisukykyinen henkilö.

Tulet tekemään töitä ihmisten parissa ja sen vuoksi toivommekin, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Pääset osaksi yritystä, jossa on välitön ja avoin ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki! Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja kattavan tuoteportfolion, saat meiltä myös päämiesten myynti- ja laitekoulutuksen.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Dual Laser on yksi Suomen pisimpään toimineista lääketieteen laitteiden toimittajista. Maahantuomme ja myymme laser- ja diagnostiikkalaitteita mm. oftalmologiaan, urologiaan ja esteettiseen kirurgiaan. Yrityksellämme on jo yli 40 vuoden kokemus laserlaitteista – valmistuksesta maahantuontiin. Asiakkaitamme ovat julkiset sairaalat ja yksityiset klinikat koko Suomen laajuisesti. Palveluumme kuuluu myös asiantunteva laitehuolto ja käyttökoulutus.

Jos kiinnostuit paikasta, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2020. mennessä osoitteeseen hakemukset@duallaser.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Viherkoski puhelin/whatsapp 040 544 2228 tai sähköposti juha.viherkoski@duallaser.fi