Lumenis Ultrapulse 2020-01-24T15:09:35+02:00
Lumenis Ultrapulse

Lumenis Ultrapulse -hiilidioksidilaser

Ultrapulse pystyy asioihin, joihin mikään muu hiilidioksidilaser ei pysty. Laite tarjoaa laajan kirjon ihon käsittely mahdollisuuksia  ja kirurgista kapasiteettia. Kuusinkertainen teho verrattuna useimpiin muihin CO2-lasereihin tekee UltraPulsesta oikean laserin edistyksellisiin ja monipuolisiin toimenpiteisiin.

DeepFX mahdollistaa käsittelyn pienellä ja syvälle menevällä pistekoolla ja ActiveFX tarjoaa käsittelyn suurella ja pinnallisemmalla pistekoolla.  DeepFX ja ActiveFX voidaan myös yhdistää TotalFX:ksi, jolla saavutetaan hyvä kokonaistulos arpikudoksen ja  ihon ikääntymismuutosten käsittelyssä.

SCAARFX on vertaansa vailla paksujen arpien, esimerkiksi palovammojen jälkihoidossa liikkuvuuden palauttamiseksi.  SCAARFX mahdollistaa lasersäteen penetroitumisen jopa 4 mm:n yhdellä pulssilla.

Uusi laser on huomattavasti tehokkaampi ja nopeampi kuin aikaisemmat CO2-laserit. Samalla kun ihoa voidaan kuoria pinnallisesti, sitä voidaan hoitaa myös syvältä. Vaikutus ulottuu neljän millimetrin syvyyteen muiden CO2-lasereiden yhden millin sijasta.
Furkat Mansurow, plastiikkakirurgi, NEO Estetiikka

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte minut soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaan pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Sanna-Mari Laiho

p. 050 374 9737
sanna-mari.laiho@duallaser.fi