Lumenis Ultrapulse 2018-01-12T13:17:44+02:00
Lumenis Ultrapulse

Lumenis Ultrapulse -hiilidioksidilaser

Ultrapulse pystyy asioihin, joihin mikään muu hiilidioksidilaser ei pysty. Laite tarjoaa laajan kirjon ihon käsittely mahdollisuuksia  ja kirurgista kapasiteettia. Kuusinkertainen teho verrattuna useimpiin muihin CO2-lasereihin tekee UltraPulsesta oikean laserin edistyksellisiin ja monipuolisiin toimenpiteisiin.

DeepFX mahdollistaa käsittelyn pienellä ja syvälle menevällä pistekoolla ja ActiveFX tarjoaa käsittelyn suurella ja pinnallisemmalla pistekoolla.  DeepFX ja ActiveFX voidaan myös yhdistää TotalFX:ksi, jolla saavutetaan hyvä kokonaistulos arpikudoksen ja  ihon ikääntymismuutosten käsittelyssä.

SCAARFX on vertaansa vailla paksujen arpien, esimerkiksi palovammojen jälkihoidossa liikkuvuuden palauttamiseksi.  SCAARFX mahdollistaa lasersäteen penetroitumisen jopa 4 mm:n yhdellä pulssilla.

Uusi laser on huomattavasti tehokkaampi ja nopeampi kuin aikaisemmat CO2-laserit. Samalla kun ihoa voidaan kuoria pinnallisesti, sitä voidaan hoitaa myös syvältä. Vaikutus ulottuu neljän millimetrin syvyyteen muiden CO2-lasereiden yhden millin sijasta.
Furkat Mansurow, plastiikkakirurgi, NEO Estetiikka

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja toimitamme tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte meidät soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaamme pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Dual Laserin henkilökunta

p. 09 8789 000 asiakaspalvelu@duallaser.fi