Ellex Tango Reflex 2017-11-03T12:59:34+02:00

Ellex Tango Reflex

Ellex Tango Reflex

Ellex Tango Reflexillä voi tehdä sekä SLT-hoidot että tarkat jälkikaihin poistot ja iridotomiat. Laserissa on Ellexin patentoima laserkide, jonka ansiosta SLT:n ja YAG:n valitseminen onnistuu nopeasti vain nappia painamalla. Laitteessa on huippuluokan YAG-laser, jolla voidaan tehdä toimenpide tarkasti ja alhaisemmilla energioilla. Lisäksi laite on suunniteltu suuren suosion saavuttaneeseen laservitreolyysiin eli lasiaisen harsomaisten samentumien poistoon. Sillä pystyy kohdentamaan lasersäteen erittäin tarkasti samentumaan ilman, että on vaaraa osua verkkokalvoon.

Ellex TangoReflexin ominaisuudet noudattavat SLT-hoitoprotokollaa (FDA).Tähän laseriin, kuten kaikkiin muihinkin Ellexin integroituihin lasereihin, on saatavissa eri pöytä- ja jalkavaihtoehdot, jotka soveltuvat myös pyörätuolipotilaalle.

Ellex Reflex -teknologia

Kokonaan uudelleen suunniteltu silmämikroskoopin illuminaatiotorni, joka mahdollistaa käyttäjän näkyvyyden, mikroskoopin illuminaation ja lasersäteen saamisen samalle optiselle akselille ja fokusoimisen samalle optiselle tasolle. Tästä syystä YAG-lasersäde on mahdollista fokusoida erittäin tarkasti lasiaisessa. Tämä on erittäin tärkeä – ja ainoa olemassa oleva -teknologia kun fokusoidaan lasiaisirtautumiin- ja samentumiin eli ns. ”floatereihin”.

Reflex-teknologialla voidaan siis tehdä turvallisesti laser vitreolyysi ilman pelkoa siitä, että lasersäde kohdistuu verkkokalvolle.

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte minut soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaan pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Rebekka Pekonniemi

p. 040 518 1899
rebekka.pekonniemi@duallaser.fi