Valon 5G ja Valon TT 2018-07-30T12:36:03+02:00
Valon: suomalaista huippuosaamista verkkokalvon fotokoagulaatioon
Valon laserin ehdoton etu on lyhyet laserpulssit, jotka aiheuttavat merkittävästi vähemmän kipua potilaalle ja lyhentää monikertaisesti hoidon aikaa.

Fantastinen optiikka varmistaa hyvän retinan valaistuksen.

Dr. Piotr Tesla, Puola, Varsova Okomedic klinikka

Valon 5G ja Valon TT -kuviolaserit

Suomalaista huippuosaamista verkkokalvon fotokoagulaatioon

Meiltä on saatavilla suomalaisen Valon Lasers Oy:n kuviolaserit ultranopeaan ja kivuttomaan fotokoagulaatioon. Valon 5G on monikäyttöinen ja edullinen laser, jonka voi kytkeä rakolamppuun, endokuituun tai LIO:on. 5G -mallin lisäksi on saatavilla myös integroitu malli, Valon TT.

Valon Lasersin Suomessa kehitetyllä teknologialla on laserkuvioiden toimittaminen silmänpohjaan nyt huomattavasti nopeampaa kuin perinteisillä lasereilla. Nopeus ja helppo käytettävyys parantavat hoitokokemusta niin potilaalla kuin lääkärilläkin. Valon Lasersin suosittelemilla hoitoasetuksilla laserenergia saadaan kohdistettua verkkokalvon oikeaan rakenteeseen, jolloin hoito voidaan tehdä mahdollisimman pienin sivuvaikutuksin ja minimoida potilaan kiputuntemukset. Valonin hoitoasetusten on tutkittu vähentävän hoidon jälkeisiä komplikaatioita ja minimoivan näkökentän kaventumisriskiä.

Poikkeukselliset käyttöominaisuudet  – Smart Wheel, kosketusnäyttö ja tiedon heijastus verkkokalvolle. Kosketusnäytöltä voidaan tehdä perusasetusten valinta nopeasti.  Hoidon aikana lääkäri voi muuttaa asetuksia Smart Wheel -hiiren avulla. Tieto kaikista tehdyistä muutoksista heijastetaan verkkokalvolle, joten katsetta ei tarvitse siirtää pois mikroskoopista hetkeksikään. Tämä Valon Lasersin patentoima ominaisuus mahdollistaa hoitotoimenpiteen tarkan ja keskeytymättömän suorittamisen.

Lisätietoja laitteesta löydät valmistajan nettisivuilta valon.fi

Tutkimustuloksia

Dr. Andrew Boliter (East London, Etelä-Afrikka) osoittaa tutkimuksessaan, että Valon laserilla on mahdollista suorittaa laserhoitoa seuraavin eduin:

  • vähemmän kipua potilaalle kuin perinteisillä lasereilla
  • hoito voidaan tehdä nopeammin kuin ennen, joka tuo enemmän mukavuutta niin potilaalle kuin hoitavalle lääkärillekin
  • hoito voidaan tehdä vain kevyellä paikallispuudutuksella (ilman peribulbaarista anestesiaa)

Teknologian hyväksyminen ja sen hyödyllisyys yksityiselle ja julkiselle klinikalle toi Valonille markkinajohtajan position Etelä-Afrikassa.

Viimeiset tutkimukset Lontoosta (Moorfields, NHS, UK) vahvistavat, että Valon-laserilla tehdyissä hoidoissa tulee huomattavasti vähäisemmät komplikaatiot kuin perinteisellä laserilla.

Korkea potilastyytyväisyys

Monella klinikalla ympäri maailman potilaat ovat olleet tyytyväisiä ja he ovat korostaneet hoidon lyhyttä kestoa, mukavuutta ja mahdollisuutta vähentää käyntien määrää. Nämä edut ovat erityisen tärkeitä Etelä-Amerikan maissa ja Lähi-Idässä, joissa potilaiden määrä kasvaa nopeammin kuin hoidon saatavuus.

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte minut soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaan pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Juha Viherkoski

p. 040 544 2228
juha.viherkoski@duallaser.fi