OCT-laitteet 2018-06-20T12:24:49+02:00

OCT-laitteet

OCT on muuttanut silmänhoidon ammattilaisten verkkokalvon, optisen näköhermonpään ja silmän etuosan rakenteiden analysointia. OCT ja OCT Angiografia ovat työkaluja, joiden avulla voidaan monipuolisesti diagnosoida potilaiden silmäsairauksia. OCT ja OCTA on tullut välttämättömäksi monille tämän päivän hoitokäytännöille. OCTA on uusi lähestymistapa verkkokalvon verisuoniston visualisoinnissa. Se muuttaa tapaa, jolla silmälääkärit näkevät verkkokalvon ja suonikalvon verisuoniston.

Dual Laser oftalmologia

Optovue Avanti OCTA

XR_tk

Ensimmäinen kaupallinen OCT Angiografia (OCTA) järjestelmä Avanti RTvue XR on monipuolinen OCTA -laite verkkokalvon, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamiseen sekä glaukooman seurantaan.

Optovue iVue OCT

iVue_tk

Monipuolinen, liikuteltava ja hinnaltaan kilpailukykyinen laite, jossa on retinan, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamisohjelmat.

2410, 2018

SSLY 9.-10.11.2018 Kuopiossa

Tule tapaamaan meitä Kuopion SSLY-päiville marraskuussa!

266, 2018

Blogi – uutta sivuillamme

Kerromme blogissamme uusista hoitomenetelmistä ja laitteista Suomen markkinoilla. Haluamme jakaa tietoa hoitohenkilökunnalle uusista mahdollisuuksista lääketieteen saralla sekä vastata potilaitten kysymyksiin erilaisista hoitomenetelmistä. […]

Lue lisää uusimmista hoidoista ja tuotteista