OCT-laitteet 2018-06-20T12:24:49+02:00

OCT-laitteet

OCT on muuttanut silmänhoidon ammattilaisten verkkokalvon, optisen näköhermonpään ja silmän etuosan rakenteiden analysointia. OCT ja OCT Angiografia ovat työkaluja, joiden avulla voidaan monipuolisesti diagnosoida potilaiden silmäsairauksia. OCT ja OCTA on tullut välttämättömäksi monille tämän päivän hoitokäytännöille. OCTA on uusi lähestymistapa verkkokalvon verisuoniston visualisoinnissa. Se muuttaa tapaa, jolla silmälääkärit näkevät verkkokalvon ja suonikalvon verisuoniston.

Dual Laser oftalmologia

Optovue Avanti OCTA

XR_tk

Ensimmäinen kaupallinen OCT Angiografia (OCTA) järjestelmä Avanti RTvue XR on monipuolinen OCTA -laite verkkokalvon, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamiseen sekä glaukooman seurantaan.

Optovue iVue OCT

iVue_tk

Monipuolinen, liikuteltava ja hinnaltaan kilpailukykyinen laite, jossa on retinan, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamisohjelmat.

46, 2019

Laser Floater Treatment – Ellex Reflex-teknologia

Ellex Tango Reflex -laitteessa on kokonaan uudelleen suunniteltu silmämikroskoopin illuminaatiotorni, joka mahdollistaa käyttäjän näkyvyyden, mikroskoopin illuminaation ja lasersäteen saamisen samalle […]

2410, 2018

SSLY 9.-10.11.2018 Kuopiossa

Tule tapaamaan meitä Kuopion SSLY-päiville marraskuussa!

Lue lisää uusimmista hoidoista ja tuotteista

Eläköön Itämeri ja Hyvää Joulua!

17.12.2019|