Optovue Avanti OCTA 2017-11-07T15:14:01+02:00
Optovue Avanti RTVue XR

Optovue Avanti OCTA

Ensimmäinen kaupallinen OCT Angiografia (OCTA) järjestelmä Avanti RTvue XR on monipuolinen OCTA -laite verkkokalvon, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamiseen sekä glaukooman seurantaan.
Avantin 12 mm leveät kuvat sekä 3 mm kuvaussyvyys mahdollistaa näkemään suonikalvoston samalla näkymällä ja havaitsemaan lähes kaiken mahdollisen patologian.

Optovue OCTA tuottaa erittäin korkean resoluution kolmiulotteisia kuvia, jotka näkyvät yksittäisinä kerroksina kapillaareista suonikalvostoon. Tämä mahdollistaa esim. mikrovaskulaaristen muutoksien näkemisen, joita ei ole helppo nähdä FA:lla tai ICGA:lla. Optovue Avanti OCTA näyttää B-skannaukset ja paksuuskartat OCTA-kuvien rinnalla yhdellä samalla näkymällä.

Optovue OCTA sisältää kuten muut OCT-laitteet eyetracking ominaisuuden, mutta lisäksi Optovue OCTAlla otetut kuvat ovat erittäin tarkkoja sekä korkealaatuisia sen MCT:n (motion correction technology) ansiosta.

Optovue OCTA muodostaa kuvan suoniverkostosta käyttäen punasolujen dynaamisia liikkeitä sekä näköhermonpäätä eli Optovue OCTAlla tracking perustuu anatomiaan, ei silmänliikkeeseen.

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte minut soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaan pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Rebekka Pekonniemi

p. 040 518 1899
rebekka.pekonniemi@duallaser.fi