Oftalmologia 2020-03-28T18:10:52+02:00

Oftalmologian laitteet

Laser- ja diagnostiikkalaitteet mm. diabeetikoiden silmänpohjasairauksien, glaukooman ja jälkikaihin hoitoon. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Ellex, Iridex, Canon sekä suomalainen Valon Lasers.

Dual Laser oftalmologia

Valon

Valon 5g_tk

Meiltä on saatavilla suomalaisen Valon Lasers Oy:n kuviolaserit ultranopeaan ja kivuttomaan fotokoagulaatioon.

Ellex Tango

Ellex Tango_tk

Ellex Tangolla voi tehdä sekä SLT-hoidot että tarkat jälkikaihin poistot ja iridotomiat.

Ellex Tango Reflex

Ellex Tango Reflexillä voi tehdä sekä SLT-hoidot että tarkat jälkikaihin poistot ja iridotomiat.

Ellex Ultra Q

Vaativalle käyttäjälle markkinoiden stabiilein ja tehokkain YAG-laser. Ellexin korkealaatuinen YAG-laser Ultra Q on suunniteltu erittäin tarkkaan työskentelyyn, niin taka- kuin etukapselinkin disruptioon sekä iridotomiaan.

Ellex Ultra Q Reflex

ellex-ultra-q-reflex_tk

Ellexin uusin YAG-laser Ultra Q Reflex on suunniteltu erittäin tarkkaan työskentelyyn, niin taka- kuin etukapselinkin disruptioon, iridotomiaan ja laservitreolyysiin sekä lasiaisen harsomaisten samentumien hoitoon.

Ellex IntegrePro

Ellex IntegrePro_tk

Ellexin IntegrePro laseria on saatavissa neljää eri kokoonpanoa: kelta-punainen (561 nm ja 670 nm), vihreä-punainen (532 nm ja 670 nm), vihreä (532 nm) ja keltainen (561 nm).

Iridex IQ 532

iridex IQ532_tk

Iridexin vihreä laser on tarkoitettu erilaisten verkkokalvon sairauksien hoitoon, kuten esimerkiksi diabeettisen retinopatian hoitoon.

Iridex MicroPulse P3 ja Cyclo G6

Iridex MicroPulse P3 ja Cyclo G6 – uusi ja hellävaraisempi tapa tehdä transskleraali syklofotokoagulaatio

Ellex EyeCubed

Ellex EyeCubed_tk

Erittäin korkealaatuinen, helppokäyttöinen ja liikuteltava ultraäänilaite silmän sisäosien tutkimukseen.

Ellex EyeOne

Uudessa pienemmässä ja kannettavassa EyeOne –ultraäänessä on kaikki markkinoiden johtavan ultraäänen EyeCubedin pääominaisuudet.

Canon Xephilio OCT-S1

Laajakulma Swept Source -kuvantaminen
yhdellä skannauksella.

Canon Xephilio OCT-A1

Nopea ja helppo kuvaus uskomattoman yksityiskohtaisesti.

Canon OCT-HS100

Fantastinen kuvanlaatu ja erittäin helppo käyttää.

112, 2020

Oletko sinä etsimämme myynnin ammattilainen?

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn tottunutta myynnin ammattilaista. Tulet vastaamaan Dual Laserin oftalmologian tuotteista. Hakemaltamme henkilöltä odotamme myyntikokemusta, mielellään lääketieteen alalta, hyvää englannin kielen taitoa, tuloshakuisuutta ja matkustushalukkuutta. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on valmiudet antaa [...]

209, 2020

Canon CR-2 AF / CR-2 plus AF Ei-mydriaattinen digitaalinen silmänpohjakamera

Canonin oma EOS-digitaalikamerateknologia, jolla on tunnetut kuvankäsittelyominaisuudet, on mukautettu yksinomaan Canonin silmänpohjakameroille. Upea Canon kameroiden optiikka ja 24 megapikselin EOS kamera takaavat parhaan kuvanlaadun sekä resoluution silmänpohjakuville. Lue lisää ja lataa esite.  

2808, 2020

Canon TX-20 / TX-20P: tonometri ja pakymetri yhdessä

Tonometri / tonometri ja pakymetri yhdessä. Mahdollisuus suorittaa tutkimussessio täysin tai osittain automaattisesti tai vaihtoehtoisesti manuaalisesti. Kompakti laite, jossa moottoroitu joystick ja täysin automaattinen kohdistusjärjestelmä tekevät laitteen käytön erittäin yksinkertaiseksi sekä nopeaksi. Kohdistus pupillin reunaan [...]