Oftalmologia 2017-03-31T07:33:44+02:00

Oftalmologian laitteet

Laser- ja diagnostiikkalaitteet mm. diabeetikoiden silmänpohjasairauksien, glaukooman ja jälkikaihin hoitoon. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. CenterVue, Ellex, Iridex, Optovue sekä suomalainen Valon Lasers.

Dual Laser oftalmologia

Centervue Compass

Centervue Compass

Markkinoiden ensimmäinen fundusperimetri, joka pystyy suorittamaan standardin 24-2 näkökentän testauksen ja samalla tuottamaan luonnollisen värisiä silmänpohjakuvia konfokaalitekniikalla.

Centervue MAIA

Centervue MAIA

Uuden sukupolven mikroperimetrillä voidaan tehokkaasti tutkia makulan osa-aluiden toimintaa eri patologioissa ja seurata hoidon vaikutusta näkökykyyn.

Centervue DRS

Centervue DRS

DRS-funduskamerassa on täysin automatisoitu käyttöjärjestelmä ja sillä saa kuvia keskeisestä retinasta myös ilman mustuaisen laajennusta.

Valon

Valon 5g_tk

Meiltä on saatavilla suomalaisen Valon Lasers Oy:n kuviolaserit ultranopeaan ja kivuttomaan fotokoagulaatioon.

Ellex Tango

Ellex Tango_tk

Ellex Tangolla voi tehdä sekä SLT-hoidot että tarkat jälkikaihin poistot ja iridotomiat.

Ellex Tango Reflex

Ellex Tango Reflexillä voi tehdä sekä SLT-hoidot että tarkat jälkikaihin poistot ja iridotomiat.

Ellex Ultra Q

Vaativalle käyttäjälle markkinoiden stabiilein ja tehokkain YAG-laser. Ellexin korkealaatuinen YAG-laser Ultra Q on suunniteltu erittäin tarkkaan työskentelyyn, niin taka- kuin etukapselinkin disruptioon sekä iridotomiaan.

Ellex Ultra Q Reflex

ellex-ultra-q-reflex_tk

Ellexin uusin YAG-laser Ultra Q Reflex on suunniteltu erittäin tarkkaan työskentelyyn, niin taka- kuin etukapselinkin disruptioon, iridotomiaan ja laservitreolyysiin sekä lasiaisen harsomaisten samentumien hoitoon.

Ellex IntegrePro

Ellex IntegrePro_tk

Ellexin IntegrePro laseria on saatavissa neljää eri kokoonpanoa: kelta-punainen (561 nm ja 670 nm), vihreä-punainen (532 nm ja 670 nm), vihreä (532 nm) ja keltainen (561 nm).

Iridex IQ 532

iridex IQ532_tk

Iridexin vihreä laser on tarkoitettu erilaisten verkkokalvon sairauksien hoitoon, kuten esimerkiksi diabeettisen retinopatian hoitoon.

MicroPulse P3 ja Cyclo G6

MicroPulse P3 ja Cyclo G6 – uusi ja hellävaraisempi tapa tehdä transskleraali syklofotokoagulaatio

Optovue Avanti RTVue XR

XR_tk

Avanti RTvue XR on monipuolinen OCT-laite verkkokalvon, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamiseen.

Optovue Angiovue

Angiovue_PDR_Angioflow-OCT_tk

Ensimmäinen kaupallinen OCT angiografia (OCTA) järjestelmä, jolla voidaan kuvata silmän suonirakenteet kolmiulotteisesti kajoamatta ilman varjoaineita.

Optovue iVue

iVue_tk

Monipuolinen, liikuteltava ja hinnaltaan kilpailukykyinen laite, jossa on retinan, näköhermonpään ja sarveiskalvon kuvantamisohjelmat.

Ellex EyeCubed

Ellex EyeCubed_tk

Erittäin korkealaatuinen, helppokäyttöinen ja liikuteltava ultraäänilaite silmän sisäosien tutkimukseen.

Ellex EyeOne

Uudessa pienemmässä ja kannettavassa EyeOne –ultraäänessä on kaikki markkinoiden johtavan ultraäänen EyeCubedin pääominaisuudet.

2606, 2018

Blogi – uutta sivuillamme

Kerromme blogissamme uusista hoitomenetelmistä ja laitteista Suomen markkinoilla. Haluamme jakaa tietoa hoitohenkilökunnalle uusista mahdollisuuksista lääketieteen saralla sekä vastata potilaitten kysymyksiin erilaisista hoitomenetelmistä. Nyt on julkaistu jo kaksi uutta blogikirjoitusta: Syklofotokoagulaatio mikropulssilaserilla - uusi kevyempi vaihtoehto glaukooman hoitoon [...]