AMS GreenLight XPS 2018-07-30T12:39:06+02:00

AMS GreenLight XPS eturauhasen liikakasvun hoitoon

AMS GreenLight XPS

GreenLight-laser on kehitetty eturauhasen liikakasvun poistoon. GreenLight-laser käyttää vihreää aallonpituutta (532 nm), joka tehokkaasti höyrystää eturauhaskudosta pois koaguloiden samalla verenvuotoa. Laite mahdollistaa suurentuneen eturauhasen poiston turvallisesti ja tehokkaasti. GreenLight-laserin tehokkuudesta ja turvallisuudesta on kirjoitettu yli 500 julkaisua ja abstraktia.

Tehokkaan XPS-laserin kanssa on käytössä MoXy-kuitu, jossa lasersädettä on levennetty  ja kuituun lisätty nestejäähdytys. Uusien ominaisuuksien ansiosta kuitu on kestävämpi ja vaporisoi kudosta nopeammin kuin edeltäjänsä, HPS-kuitu. MoXy-kuidussa on energiaa käytettävissä 650 kJ, kun HPS-kuidussa energiaa on 400 kJ. Tämä mahdollistaa suurenkin (>80 g) eturauhasen laseroinnin yhdellä kuidulla.

Muihin lasereihin verrattuna GreenLight-laserin absorptio oksihemoglobiiniin on huomattavasti parempi ja kudoksen vaporisointi tehokkaampaa; viherlaser absorboituu 40 x paremmin oksihemoglobiiniin kuin diodilaser ja 100 x paremmin kuin Thulium- ja Ho:YAG-laserit.

Lue lisää www.eturauhasenhoito.fi

Kiinnostuitteko? Pyytäkää tarjous !

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen haluamistanne laitteista ja oheistarvikkeista.

Tavoitatte minut soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin palaan pikimmiten asiaan.

Ystävällisesti,
Juha Viherkoski

p. 040 544 2228
juha.viherkoski@duallaser.fi